bg shape 3

LiSWT PROTOKOL
ŠVAJCARSKA TEHNOLOGIJA

Pejronijeva bolest nije problem sa kojim morate da živite. Fibrozno ožiljno tkivo koje se razvija unutar osovine muškog organa i dovodi do njegovog savijanja tokom erekcije, se danas leči bez operacija i rizika od kontraindikovanih lekova.

Vratite se normalnom seksualnom životu i fizičkim i emotivnim odnosima sa partnerom. Povratite preko potreban mir i spokoj, samopouzdanje i fokus. Ne dozvolite da vam tokom čitavog dana “visi nad glavom” problem koji možemo da rešimo.

U urološkom centru Uronova, uspešno lečimo Pejronijevu bolest novom inovativnom metodom, bez operacije i korišćenja lekova pomoću švajcarskog protokola LiSWT.

fswt
20

Minuta traje terapija

6

Terapija rešava problem

100

% procenat izlečenja

KAKO FUNKCIONIŠE I
KOLIKO TRAJE TERAPIJA LiSWT?

LiSWT se izvodi tako što se ultrazvučni talas koji ima visoku energiju, precizno usmerava na sklerozirajući plak.. Ultrazvuk prouzrokuje mehaničko uništavanje tkiva plaka i stvaranje mikro-pukotina, što dovodi do njegove resorpcije i poboljšanja elastičnosti tkiva.

Terapija se sastoji od 6-9 potpuno bezbolnih 20-to minutnih neinvazivnih sesija, bez zdravstvenih rizika i kontraindikacija i potpuno bez lekova. Najveći broj pacijenata oseti promene već u prvom mesecu nakon započetog tretmana, a neki od njih već i u prvim nedeljama!

background shape

Nemojte čekati, zakažite pregled čim primetite simtome

Rana dijagnoza Pejronijeve bolesti je ključna za potpuno izlečenje jer omogućava ranu intervenciju tretman, što može pomoći u razvoju novih i gorih simptoma, kao i u sprečavanju da se stanje značajnije pogorša u toj meri da pacijent više nije u mogućnosti da bude seksualno aktivan. Ukoliko se bolest ne leči na vreme, vlaknasto ožiljno tkivo (plak) koje izaziva zakrivljenost penisa može se uspostaviti u većoj meri, što samo po sebi otežava lečenje i potencijalno dovodi do ozbiljnijih simptoma.

Rana dijagnoza je važna jer može poboljšati šanse za uspešan ishod, sprečiti pogoršanje stanja i omogućiti širi spektar mogućnosti lečenja. Takođe daje mogućnost pacijentu da bude spreman i u potpunosti informisan o ovom stanju, kao i svim aspektima istog koji mogu imati uticaj na njegovo svakodnevno funkcionisanje.

Nemojte čekati, zakažite pregled.

ZAKAŽITE PREGLED

Zakažite pregled i konsultaciju kod urologa dr Milana Višekrune na telefon 069 603 804 .

Celokupan program lečenja se sastoji od 6-9 bezbolnih 20-tominutnih terapijskih procedura koje se obavljaju jednom do dva puta sedmično u zavisnosti od doktorove procene.

Cena svake terapijske procedure je 25.200 RSD

Cena pregleda je 6.000 rsd

MI SMO VAŠ TIM

Uronova centar, sa 8 najsavremenijih uroloških aparata, se nalazi u otvorenom modernom i prijatnom prostoru površine 600m2, u Beogradu ulici Teodora Hercla broj 16 u Zemunu.

team member

dr. Milan Višekruna Urolog Specijalista

team member

Nemanja Marjanović Shockwave expert

team member

Uroš Milivojević LiSWT odeljenje

team member

Filip Radulović LiSWT odeljenje Urologije

team member
team member
team member
team member

PITANJA I ODGOVORI

naši doktori odgovaraju na vaša pitanja

Tretman je apsolutno bezbedan, bezbolan a neki pacijenti su ga opisali čak i kao prijatan.

Nema neželjenih efekata niti nuspojava kao pri korišćenju lekova, erektilnih pumpi i sličnih alternativnih tretmana.

Pregled je apsolutno komforan, uz svo poštovanje privatnosti pacijenta.

Pregled se započinje konsultacijom sa doktorom koji će Vam objasniti sve detalje oko same procedure i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sama procedura traje 20-tak minuta, pacijent leži u udobnom položaju, ne oseća nikakve bolove u toku pregleda ili tretmana.

Terapija se preporučuje svima, zbog njene neinvazivnosti i nepostojanja nuspojava.

Ali je neophodan prvi pregled doktora kako bi se ustanovilo da li postoje neke smetnje kod pacijenta kao i da bi se odredio odgovarajući broj terapija.

O preporučenom broju terapija ćete dobiti više informacija nakon pregleda sa doktorom.

Iskustvo nam je pokazalo da je prosek u broju terapija neophodnih za stvaranje rezultata između 6 i 10.

Prve rezultate možete očekivati već u prvim nedeljama.

Proces regeneracije i kreiranja novih krvnih sudova dešava se i do 36 meseci nakon terapije.

Važno je napomenuti da zakrivljeni ili savijeni penis takođe mogu biti uzrokovani drugim stanjima, pa se nekada Pejronijeva bolest može zameniti sa urođenom zakrivljenošću penisa npr.

Zato je važno da se ukoliko imate navedene ili slične simptome konsultujete sa urologom kako biste dobili tačnu dijagnozu i odgovarajući tretman.

Uronova je jedini licencirani centar u jugoistočnoj Evropi koji uspešno leči erektilnu disfunkciju čuvenom Štorc (Storz) opremom i najsavremenijom LiSWT metodom regenerativnim talasima niskog intenziteta.

Svi naši terapeuti i doktori su prošli obuke u danskim, nemačkim i švajcarskim referentnim centrima koji već rade ovakve procedure.

Glavni doktor je cenjeni urolog Milan Višekruna koji se specijalizovao u lečenju erektilne disfunkcije i time se bavi već 20 godina

Nalazimo se u Beogradu, u naselju Zemun, ulica Teodora Hercla 16 (bivša Prilaz).

Do nas možete doći autobusima 15, 18, 45, 78, ili vašim automobilom gde vas čeka obezbeđeno parking mesto.