LISWT regenerativna terapija je inovativna metoda za lečenja uroloških tegoba akustičnim talasima niskog intenziteta.

Ova revolucionarna terapija podstiče oporavak i regeneraciju erektilnog tkiva, što dovodi do saniranja problema sa potencijom i omogućava stabilnu erekciju. Uronova centar sprovodi lečenje LISWT regenerativnom terapijom kod sledećih uroloških stanja:

  • Erektilna disfunkcija
  • Pejronijeva bolest
  • Hronični karlični bol

Terapija nema neželjene efekte, potpuno je bezbedna i odobrena za lečenje uroloških tegoba od strane Evropske asocijacije urologa.

oprema

Lečenje erektilne disfunkcije

Erekcija nastaje kada velika količina krvi naglo dospe u erektilno tkivo usled seksualnog nadražaja.

Kod osoba kod kojih je došlo do odumiranja krvnih sudova u erektilnom tkivu usled dijabetesa, starenja ili nezdravog životnog stila, veoma često dolazi do problema sa potencijom.

Erektilna disfunkcija se javlja kod sve većeg broja muškaraca i ispoljava se kroz probleme sa postizanjem ili održavanjem erekcije dovoljno čvrste za seksualni odnos.

LISWT regenerativna terapija daje odlične rezultate u lečenju erektilne disfunkcije, a uspešnost tretmana je izuzetno visoka i iznosi čak 90%.

oprema

Kako LISWT regenerativna terapija vraća potenciju?

Akustični talasi emituju energiju visoke gustine, prodiru u tkivo i dubinski obnavljaju odumrle krvne sudove. Kada se krvni sudovi regenerišu, uspostavlja se bolja prokrvljenost regije penisa što ponovo omogućava postizanje i održavanje stabilne erekcije.

Lečenje erektilne disfunkcije je bolja opcija od tableta za potenciju jer ovaj vid terapije nema neželjena dejstva koja su kod tableta moguća.

Pored toga, LISWT terapija je jedini vid lečenja koji će rešiti problem sa potencijom dugoročno.

Pejronijeva bolest i uklanjanje plakova

Pejronijeva bolest nastaje usled formiranja fibroznih plakova tkiva penisa, što dovodi do krivljenja penisa tokom erekcije.

Zakrivljenje penisa stvara probleme sa postizanjem i održavanjem erekcije, a mnogim muškarcima predstavlja i estetsku smetnju. Pored toga, mnogi muškarci osećaju bol u penisu tokom erekcije i seksualnih odnosa zbog zakrivljenja.

LISWT regenerativna terapija dovodi do postepene razgradnje plakova emitovanjem akustičnih talasa precizno na meso gde je nastao plak.

Većina muškaraca oseća poboljšanje već nakon prvih tretmana, dok se maksimalan efekat postiže nakon završetka lečenja.

Garantujemo 100% uspešno lečenje Hroničnog karličnog bola uz LISWT terapiju

Glavni simptom je bol u karlici, a mogu se javiti i problemi pri mokrenju, kao i problemi sa potencijom.

LISWT terapija u kombinaciji sa magnetnom terapijom ima 100% uspešnosti u tretmanu hroničnog karličnog bola.

Zbog simptoma koji mogu podsećati na brojna druga oboljenja, dijagnostika CPPS-a može potrajati. Iz tog razloga je bitno da se za pomoć obratite iskusnim stručnjacima iz oblasti urologije koji će blagovremeno prepoznati CPPS. Nakon što se otkrije osnovni uzrok, hronični karlični bol se LISWT terapijom rapidno smanjuje, sve do potpunog nestanka.

oprema

Glavni benefiti LISWT regenerativne terapije

Muškarci koji su već prošli kroz terapijski postupak i izlečili erektilnu disfunkciju kao glavne benefite lečenja LISWT regenerativnom terapijom ističu sledeće benefite:

  • Dugoročno rešenje problem sa potencijom
  • Nema neželjenih efekata, niti kontraindikacija
  • Može se primenjivati bez obzira na starosnu dob
  • Potpuno bezbolna i neinvazivna metoda
  • Poboljšanje stanja je primetno već nakon prvih terapija
  • Izuzetno visoka stopa uspešnosti tretmana
  • Oslobađa muškarce primene lekova za potenciju

LISWT je odličan izbor za muškarce koji žele da izbegnu upotrebu tableta za potenciju zbog rizika od nuspojava koje ovi preparati imaju ili kod osoba koje ne smeju da uzimaju tablete zbog zdravstvenih problema.

Pored toga, lekovi za potenciju nisu dugoročno rešenje, jer nakon izvesnog vremena organizam postaje otporan na aktivnu supstancu, a efekat leka izostaje.

oprema oprema

Kako izgleda terapijski postupak?

Pre početka terapijskog postupka se izvodi urološki pregled na kome ćete moći da razgovarate sa urologom o tegobama koje osećate.

Nakon pregleda i utvrđenog stepena oboljenja ćete dobiti preporuku za dalji tok lečenja.

Postaraćemo se za maksimalnu privatnost i diskreciju tokom izvođenja terapije, u prostoriji će biti prisutni samo pacijent i terapeut. Terapijski postupak se izvodi u urološkoj ordinaciji, bez potrebe za primenom anestezije.

Regenerativna LISWT terapija se primenjuje pomeranjem uređaja po površini penisa, koji emituje blage impulse i stimulišu bolju cirkulaciju regije.

Jedan terapijski tretman traje oko 20 minuta, a prvi rezultati su kod većine muškaraca primetni već nakon prvih tretmana.

Uronova centar poseduje sertifikat za sprovođenje LISWT terapije, a čitav postupak izvode stručni i iskusni terapeuti.

Edukacije za LISWT regenerativnu terapiju u Nemačkoj

Uronova centar poseduje aparat renomiranog Švajcarskog brenda medicinske opreme i aparata Storz Medical. Storz Medical važi za čuveni, izuzetno cenjeni brend koji proizvodi visokokvalitetnu medicinsku opremu i inovativne medicinske aparate.

Klinika koja se odluči za kupovinu LISWT aparata je u obavezi da pohađa obuku za korišćenje aparata i sprovođenje regenerativne terapije. Nakon završene obuke se dobija sertifikat, koji poseduje i Uronova centar.

Naš tim svake godine odlazi u Nemačku na dodatne edukacije i testiranje za produženje sertifikata za LISWT terapiju.

Kontinuirano radimo na proširenju našeg znanja u oblasti najnovijih medicinskih trendova i tehnoloških dostignušća, kako bi našim pacijentima pružili lečenje u sladu sa najvišim evropskim standardima.

oprema