ili

pošaljite poruku

poboljsanje potencije
10 NOV

PRIRODNI LEK ZA POTENCIJU – POBOLJŠANJE POTENCIJE

by Uronova

Većina muškaraca tokom života doživi barem jednu epizodu nemogućnosti postizanja erekcije. Rešite ovaj problem uz pomoć LiSWT – regenerativne Terapije

Problem sa potencijom dolazi sa godinama i zbog savremenog načina života prisutan je i kod mlađih muškaraca.

Nekada problem sa potencijom dolazi sa godinama (najčešće zajedno sa nekim organskim oboljenjima ili usled terapije za ta oboljenja), ali je i sve više mlađih muškaraca koja usled savremenog načina života i nuspojava koje dolaze sa njim imaju problema sa potencijom.

I dok medicinskih opcija za lečenje ima puno, mnogi od tih muškaraca žele da poboljšaju potenciju prirodnim putem.

Dobra vest je da prirodni lekovi za potenciju postoje.

Promene u načinu života i prirodni lekovi mogu pomoći. U nastavku ovoga teksta predstavićemo vam neke od njih.

Tretmani za poboljšanje potencije u Uronovi uz pomoć LiSWT regenerativne terapije

Kod najvećeg procenata pacijenata koji prijavljuju problem sa potencijom, najčešći uzrok je smanjen protok krvi do polnog organa. Ograničen dotok vremenom dovodi do ograničene erekcije i u krajnjem slučaju do potpunog izostanka iste.

U Uronova centru vršimo terapiju koja je namenjena upravo rešavanju ovog problema. U pitanju je LiSWT regenerativna terapija kojom se extrakorporalnim udarnim talasima podstiče regeneracija vaskularne strukture i podstiče prokrvljenost penisa.

Rezultati se mogu postići u vrlo kratkom roku (sa samo 6 tretmana) .

U pitanju je potpuno bezbolno i neinvanzivno lečenje koje u cilju ima podsticaj potencije kod muškaraca. LiSWT regenerativna terapija je odobrena od Evropske asocijacije urologa i namenjena je svima koji žele da prirodnim putem postignu potencijal za dužu i jaču erekciju. Terapija se izvodi uz pomoć LiSWT aparata. Uronova centar je jedini centar u Jugoistočnoj Evropi koji poseduje ovaj aparat. Tretmani traju po 15 tak minuta i u okviru njih se fokusiraju ultrazvučni talasi niskog intenziteta na određene tačke u polnom organu.

Tretmani su potpuno bezbolni, ne zahtevaju anesteziju i daju efikasne rezultate u 85% slučajeva.

Pre nego što započnete sa LiSWT regenerativnom terapijom potrebno je da zakažete pregled u našem centru na osnovu koga će se odrediti protokol koji je adekvatan za vaš slučaj.

Pozovite nas i zakažite vaš pregled već danas – 062/616-804

Seksualna i bračna terapija kao prirodni lekovi za potenciju

U slučajevima kada stres, anksioznost ili depresija doprinose lošijem kvalitetu seksualnih odnosa između partnera, terapija sa obučenim psihoterapeutom i/ili seksualnim terapeutom može da bude odličan način da poboljšate seksualne performanse bez potrebe za drugim sredstvima za potenciju.

Za ovu vrstu terapije mnogi ljudi i ne znaju ili imaju pogrešnu svest o istoj. Istina je su seksualni terapeuti psihoterapeuti koji su seksualnu terapiju odabrali kao oblasta za subspecijalizaciju, a same sesije sa seksualnim terapeutom ne razlikuju se previše od sesija ni sa jednim drugim vrstom psihoterapeuta. Terapija se sastoji u razgovoru sa pacijentima i istraživanju psihološke strane seksualnosti partnera u cilju da se pomogne da se postigne povećanje seksualne želje i seksualnih performansi. Uobičajena pitanja o kojima se razgovara i koje se leče tokom seksualne terapije uključuju probleme u vezi, anksioznost zbog seksualnih performansi i druge probleme vezane za seks.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih vredi da razmislite i o seksualnoj terapiji: Osim dobrobiti koje su vezane za vaše seksualno zdravlje i opštih performansi, najveća potencijalna prednost seksualne terapije ogleda se u činjenici da ona može da dovede do značajnih poboljšanja u vašem seksualnom životu i odnosima sa partnerom i to bez upotrebe ikakvih lekova.

Za rezultate seksualne terapije potrebno je vreme. Međutim, ako ste uporni i voljni da sarađujete, vremenom ćete primetiti realna poboljšanja u vašim odnosima, seksualnim performansama i nivou seksualnog zadovoljstva.

Akupunktura kao prirodni lek za potenciju

Akupunktura predstavlja jednu od tehnika drevne kineske medicine. Ona podrazumeva umetanje vrlo tankih metalnih igala na određene tačke u telu kako bi se ono oslobodilo napetosti i kako bi se stimulisao protok energije, odnosno protok či kroz telo. Akupunktura je potpuno bezbolna i može da bude jedan od načina da se prirodno poboljša potencija.

Postoji više naučnih istraživanja koja su dala preliminarne dokaze da se akupunktura može koristiti kao bezbedan i efikasan tretman za različite poremećaje, ali i za poboljšanje seksualnih performansi kod muškaraca. Još uvek su potrebna dodatna istraživanja kako bi se ove tvrdnje u potpunosti pokazale kao naučno utemeljene, ali ono što jeste sigurno to je da ne postoji nikakav zdravstveni rizik od akupunkture i samim tim nikakav razlog da ne pokušate i sa ovom metodom.

Promene u stilu života kao prirodni lek za potencuju

Zdrav način života ima mnoge benefite, a neki od njih (poput seksualne funkcije) su posebno značajni za muškarce.

Znamo da zdrava ishrana bogata voćem i povrćem, redovno vežbanje i staranje da se održava normalna telesna težina pomaže u smanjenju rizika od srčanog i moždanog udara. Međutim, nova istraživanja pokazuju da iste ove promene u načinu života mogu biti efikasne i u poboljšanju potencije.

Zapravo, erektilna disfunkcija može da bude faktor rizika za srčane bolesti, a često se javlja čak pet godina pre nego što se postavi dijagnoza srčanih problema.

U jednoj studiji koja je objavljena u Arhivu interne medicine navodi se da su faktori rizika za srčane bolesti i erektilnu disfuncija zaista gotovo isti. To su:

Zašto je prirodni lek za potenciju ujedno i put do zdravlja srca?

Erekcija se dešava zahvaljujući širenju krvnih sudova koji dovode krv do penisa. Ovi krvni sudovi su slični onima koji snabdevaju srčeni mišić krvlju.

Iako drugi faktori, poput oštećenja nerva i abnormalnosti hormona, takođe mogu dovesti do problema sa potencijom, nemogućnost pravilnog širenja krvnih sudova jedan je od najčešćih uzroka.

Kao što smo već naveli, problemi sa potencijom mogu da ukažu i na probleme sa krvnim sudovima. Zbog toga je između ostalog neophodno na vreme tretirati ovaj problem, dok je još uvek moguće stanje lečiti prirodnim putem i dok ne dođe do ozbiljnijih problema.

Međutim, nekad nije moguće problem sa potencijom izlečiti prirodnim putem nego je neophodno medicinsko lečenje vaskularne erektilne disfunkcije.

Dr Milan Višekruna, urolog specijalista u Uronova centru, sa preko 20 godina iskustva u lečenju problema erektilne disfunkcije vam može objasniti vašu dijagnozu i potvrditi mogućnost rešavanja vašeg problema.

Zakažite pregled ili konsultacije

Informisanje o zdravstvenim problemima koji vas muče, kao i o potencijalnim tretmanima za otklanjanje istih je vrlo važno. Kako bismo vam pružili najbolju moguću terapiju i ne bi li postigli zacrtani cilj, vaše učešće je ključno – jer vi ste nam najbolji partner u procesu oporavka.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezana za problem potencije i način lečenja, kao i za tretmane i terapije koje nudimo u našem centru, nazovite nas i zakažite konsultacije na broj – 062616804

KONTAKT