MEDIKAMENTI NISU REŠENJE, REŠITE UZROK, A NE POSLEDICE

Medikamenti deluju tako što proširuju krvne sudove i izazivaju ubrzan rad srca. Na taj način se izaziva erekcija na neprirodan način, a vaš problem ostaje i dalje prisutan čim dejstvo prođe.

Rezistencija vremenom dovodi do potrebe za uzimanjem sve veće doze kako bi se postigao željeni efekat, što može biti izuzetno opasno. Nus pojave konzumiranja mogu biti teška i potencijalno fatalna stanja poput moždanog i srčanog udara.

Iz tog razloga je bitno lečiti sam uzrok problema, kako bi se ponovno uspostavila erektilna funkcija. Glavni uzrok erektilne disfunkcije jeste odumiranje krvnih sudova penisa usled različitih oboljenja, dugogodišnjeg pušenja, ulaska u rane 50-e godine.

medikamenti

PRIRODNA METODA

Uronova Centar sprovodi lečenje erektilne disfunkcije inovativnom tehnologijom LiSWT, bez medikamenata i operacije, koja će trajno rešiti vaš problem.

KAKO FUNKCIONIŠE
I KOLIKO TRAJE TERAPIJA

Procedura podrazumeva aplikaciju fokusnih talasa male snage na penis, prepone i koren penisa, čime se stvara proces angiogeneze (stvaranje novih krvnih sudova) kao i obnova mreže sitnih krvnih sudova i glatkih mišića od kojih je građeno erektilno telo u penisu.

Tretman se sastoji od 6 potpuno bezbolnih 20-to minutnih terapija.

Najveći broj pacijenata oseti promene već u prvoj nedelji nakon započetog tretmana.

medikamenti
20

Minuta traje terapija

6

Terapija rešava problem

100

% bezbolna terapija

bg shape 3

LiSWT PROTOKOL
ŠVAJCARSKA TEHNOLOGIJA

LiSWT protokol je odobren od Evropske Asocijacije urologa 2023-e godine, zbog njegove uspešnosti u procesu lečenja erektilne disfunckije od 90%

Sprovodi se uz pomoć Švajcarskog aparata poznatog proizvođača STORZ Medical, koji proizvodi akustične talase velike gustine, i time podstiče proces regeneracije i oporavka tkiva i krvnih sudova.

Pacijent u toku procedure, udobno leži na krevetu u anatomskom položaju na leđima, i za vreme terapije ne oseća nikakve bolove. Procedura je apsolutno bezbedna, nema neželjenih efekata niti nuspojava kao pri korišćenju lekova, erektilnih pumpi i sličnih alternativnih tretmana.

Ovim protokolom se postiže bolja vaskularizacija odnosno prokrvljenost penisa i samim tim se stvaraju uslovi postizanja kvalitetne, čvrste i dugotrajne erekcije.

VRATITE ČVRSTU I DUGOTRAJNU EREKCIJU

VRATITE EREKCIJU
KROZ 3 NEDELJE

Terapije se rade dva puta nedeljno i kompletan tretman se završava u periodu od 3 nedelje.

Petak, nedelja

6 bezbolnih 20-to minutnih terapija

Pregled urologa

Obezbeđen parking

Cena 1350 eura

Klijentima iz inostranstva pružamo kompletnu podršku u transferu sa aerodroma, pronalasku apartmana, kao i organizovanje tura u obilaženju Beograda.

VRATITE EREKCIJU
KROZ 2 NEDELJE

Terapije se rade tri puta nedeljno i kompletan tretman se završava u periodu od 2 nedelje.

Ponedeljak, četvrtak, petak

6 bezbolnih 20-to minutnih terapija

Pregled urologa

Obezbeđen parking

Cena 1350 eura

Klijentima iz inostranstva pružamo kompletnu podršku u transferu sa aerodroma, pronalasku apartmana, kao i organizovanje tura u obilaženju Beograda.

KLIJENTE IZ INOSTRANSTVA

Dočekujemo na aerodromu i prevozimo do najbližeg apartmana u kojem dočekuje svoj prvi pregled u zakazano vreme. Apartmani se nalaze na razdaljini od 200m do 2km od centra.

team member

50eur

team member

60eur

team member

50eur

team member

70eur

team member

60eur

team member

50eur

team member

60eur

zakažite terapiju → 062 622 190

SPECIJALISTA UROLOGIJE
DR MILAN VIŠEKRUNA

Naš urolog specijalista dr Milan Višekruna bio je gost emisije "Glas Zdravlja". Poslušajte intervju klikom na video i saznajte procenat uspešnosti terapije, i zašto je odobrena od Evropske Asocijacije Urologa 2023-e godine.

Lečenjem muškog steriliteta i erektilne disfunkcije se bavi 20 godina. Od 2020. godine radi u centru Uronova na lečenju disfunkcionalne erekcije korišćenjem inovativne LiSWT regenerativne terapije - bez bola i bez operacija.

URONOVA CENTAR

Uronova centar, sa 8 najsavremenijih uroloških aparata, se bavi lečenjem Erektilne disfunkcije, Pejronijeve bolesti i Hroničnog karličnog bola. Nalazi se u otvorenom modernom i prijatnom prostoru površine 600m2, u Beogradu ulici Teodora Hercla broj 16 u Zemunu.

team member

dr. Milan Višekruna Urolog Specijalista

team member

Nemanja Marjanović odeljenje urologije

team member

Uroš Milivojević LiSWT odeljenje

team member

Filip Radulović LiSWT odeljenje Urologije

team member
team member
team member
team member

ZAKAŽITE TERAPIJU

Terapije se mogu raditi dva puta nedeljno (petak, nedelja) ili tri puta nedeljno (ponedeljak, četvrtak, petak).U zavisnosti od vaših obaveza i mogućnosti, sami birate jedan od dva ponuđena programa.

Pozovite na telefon 062 622 190 kako bi zakazali prvi slobodan termin.

Cena pregleda je 50eura i uključena je u cenu kompletnog programa lečenja od 1.350eura.

PITANJA I ODGOVORI

naši doktori odgovaraju na vaša pitanja

Prema definiciji evropske urološke asocijacije (EAU), erektilna disfunkcija (ED) kod muškaraca predstavlja trajnu nemogućnost postizanja ili održanja erekcije

Tretman je apsolutno bezbedan, bezbolan a neki pacijenti su ga opisali čak i kao prijatan.

Nema neželjenih efekata niti nuspojava kao pri korišćenju lekova, erektilnih pumpi i sličnih alternativnih tretmana.

Pregled je apsolutno komforan, uz svo poštovanje privatnosti pacijenta.

Pregled se započinje konsultacijom sa doktorom koji će Vam objasniti sve detalje oko same procedure i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sama procedura traje 20-tak minuta, pacijent leži u udobnom položaju, ne oseća nikakve bolove u toku pregleda ili tretmana.

Terapija se preporučuje svima, zbog njene neinvazivnosti i nepostojanja nuspojava.

Celokupan program lečenja se sastoji od 6 kratkih, bezbolnih 20-tominutnih terapijskih procedura koje se obavljaju tri puta sedmično.

Prve rezultate možete očekivati već nakon 7 dana.

Proces regeneracije i kreiranja novih krvnih sudova dešava se i do 36 meseci nakon terapije.

Statistike su potvrdile da 1 od 10 muškaraca ima ovaj problem.

Nažalost savremen način života, rast pojave dijabetesa čak i kod mladih kao i prirodno starenje čoveka, dovodi do propadanja krvnih sudova u predelu polnog organa.

Zdravi krvni sudovi su glavni razlog uspostavljanje i održavanje erekcije. Nažalost propala mreža krvnih sudova ne dozvoljava polnom organu da dobije dovoljnu količinu krvi.

Našom terapijom, uspevamo da regenerišemo krvne sudove i utičemo na proces neoangiogeneze, odnosno proces stvaranja novih krvnih sudova.

Uronova je jedini licencirani centar u jugoistočnoj Evropi koji uspešno leči erektilnu disfunkciju čuvenom Štorc (Storz) opremom i najsavremenijom LiSWT regenerativnom terapijom talasima niskog intenziteta.

Svi naši terapeuti i doktori su prošli obuke u danskim, nemačkim i švajcarskim referentnim centrima koji već rade ovakve procedure.

Glavni doktor je cenjeni urolog Milan Višekruna koji se specijalizovao u lečenju erektilne disfunkcije i time se bavi već 20 godina

Nalazimo se u Beogradu, u naselju Zemun, ulica Teodora Hercla 16 (bivša Prilaz).

Do nas možete doći autobusima 15, 18, 45, 78, ili vašim automobilom gde vas čeka obezbeđeno parking mesto.

Klijentima iz inostranstva pružamo kompletnu podršku u transferu sa aerodroma, pronalasku apartmana, kao i organizovanje tura u obilaženju Beograda.