ili

pošalji poruku

erektilna disfunkcija
10 NOV

VASKULARNA EREKTILNA DISFUNKCIJA LEČENJE

by Uronova

Ukoliko se suočavate sa problemom erektilne disfunkcije, niste sami. Statistike su potvrdile da 1 od 10 muškaraca iskusi ovaj problem u jednom periodu svoga života.

Dobra je vest da rešenje postoji i da nije invazivno.

Sa godinama je sve veća šansa da dođe do erektilne disfunkcije. Samo susretanje sa ovim problemom nije prijatno – osim što fizički utiče na osobu, postoji i ona duga strana psihičke nelagodnosti i odbijanja prihvatanja problema. U našem Uronova centru problem vaskularne erektilne disfunkcije lečimo sa našim Protokolom 700 – E.D LiSWT. .

Naš urolog specijalista dr Milan Višekruna bio je gost emisije “Glas Zdravlja”. Poslušajte deo intervju na videu ispod koji se odnosi na rešenje problema erektilne disfunkcije.

Ceo intrevju sa dr Milanom Višekrunom koji je bio gost emisije “Glas Zdravlja” pogledajte na istoj stranici.

Za početak, hajde da definišemo šta je to erektilna disfuncija i koji su uzroci koji mogu do nje dovesti.

Problem sa erekcijom – uzroci

Erektilna disfuncija ili impotencija je čest seksualni problem koji pogađa mnoge muškarce, a naročito one u poznijem dobu. Predstavlja nemogućnost postizanja ili održanja erekcije i pored seksualne stimulac

Uzroci problema sa erekcijom mogu biti fizičke ili psihološke prirode, a kao najčešći uzrok smatra se prekinut dotok krvi do penisa.

Do skoro je ovaj problem, seksualne prirode, tretiran upotrebom snažnih lekova sa svim svojim pozitivnim i negativnim nuspojavama, ili operacijom.

Ipak, dobra vest je da se erektilna disfunkcija uspešno može tretirati neoperativno i bez korišćenja lekova.

Kao posledica problema se erekcijom se javljaju tegobe sa ostvarenjem polnog odnosa, manjak samopoštovanja i izbegavanje seksualnih aktivnosti. Međutim, uz stručnu pomoć, moguće je ostvariti postizanje normalne erekcije i samim tim i normalnih seksualnih odnosa. Evo i kako:

Neinvazivna metoda

U poređenju sa operacijom, ovo je neinvazivno rešenje, što znači da se regenerativni LiSWT talasi generišu van tela u terapijskom sistemu i prenose kroz kožu pacijenata do ciljanog tkiva, bez rizika od povrede i ostalih propratnih dejstava.

Tokom LiSWT tretmana, udarni talasi niskog intenziteta aplikuju se na različite delove penisa. Terapija je jednostavna i ne zahteva anesteziju.

Vaskularna erektilna disfunkcija

Lečenje erektilne disfunkcije sa do 6 terapija

U našem Uronova centru, kada je u pitanju vaskularna erektilna disfunkcija, pružamo neinvazivno uspešno rešenje sa do 6 terapija!

Ukoliko imate ovakvu vrstu tegobe, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete termin kod nas, kako bismo vam pomogli u njenom rešavanju.

Lečenje erektilne disfunkcije kod nas u centru

Uronova centar jedini poseduje LiSWT regenerativnu terapiju , na teritoriji cele jugoistočne Evrope, koji uspešno rešava ovaj problem sa do 6 terapija!

Efikasna i proverena stimulacija

Naš urolog specijalista dr Milan Višekruna bio je gost emisije “Glas Zdravlja”. Poslušajte deo intervjua na videu ispod.

LiSWT se koristi za lečenje erektilne disfunkcije još od 2010. godine i bazira se na stimulaciji i stvaranju novih krvnih sudova i pokrivajućih tela čime se efikasno poboljšava cirkulacija krvi u penisu.

Aplikacija regenerativnih talasa Focus aparata, specifično kod problema erektilne disfunkcije, dovodi do neoangiogeneze, odnosno stvaranja novih krvnih sudova, čime se postiže erekcija i produžava njeno vreme.

Pozovite nas i preduzmite prvi korak ka uspešnom lečenju

Ukoliko imate ovakvu vrstu zdravstvenog problema, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete termin za specijalistički pregled kod našeg urologa specijaliste dr Milan Višekruna, kako bi vam stručno objasnili vašu dijagnozu i potvrdili mogućnost rešavanja potencijalnog problema.

Više o lečenju u našem centru možete saznati pozivom na broj telefona: 062616804 .

KONTAKT