Vertica aparat emituje radiofrekventne (RF) talase, koji poboljšavaju lučenje kolagena u koži i erektilnom tkivu penisa.

RF talasi prodiru u dublje slojeve kože i tkiva, zagrevaju ih, što dovodi do kontrakcije kolagenskih vlakana i podstiče lučenje kolagena.

Primena RF talasa na tkivima penisa zateže kožu ove regije, poboljšava vaskularnu funkciju i doprinosi boljoj potenciji.

Pomoću Vertica aparata ćete ponovo moći da ostvarite spontanu, čvrstu erekciju koja traje, na potpuno bezbolan i bezbedan način, bez primene lekova.

Kako nedostatak kolagena utiče na potenciju?

Kolagen je protein koji omogućava održavanje strukture i čvrstoće kože, kostiju, mišića i krvih sudova u organizmu.

Sa godinama, lučenje kolagena opada, što dovodi do gubitka elastičnosti i hidratacije kože i tkiva. Kao posledica nedostatka kolagena dolazi do niza tegoba koje, između ostalog, dovode do erektilne disfunkcije.

Nedostatak kolagena izaziva slabljenje elastičnosti erektilnog tkiva, što utičate na probleme sa postizanjem i održavanjem erekcije.

Kada se nivo kolagena smanji, krvni sudovi postaju manje efikasni, što ograničava protok krvi u penisu koji je neophodan za postizanje erekcije. Pored impotencije, nastaju i estetski problemi, kao i smanjena osetljivost penisa usled opuštanja kože.

Nedostatak kolagena i opuštanje kože penisa

Iako je koža na penisu prirodno elastična, smanjenje nivoa kolagena utiče na sposobnost da se očuva njena zategnutost i čvrstoća.

Estetski može doći do pojave viška kože na penisu, što često izaziva nesigurnost kod muškaraca.

Pored narušene estetike, višak kože smanjuje osetljivost penisa tokom seksualnih odnosa, što loše utiče na seksualno zadovoljstvo.

Stimulacija lučenja kolagena Vertica aparatom poboljšava elastičnost i čvrstoću tkiva, kože i poboljšava potenciju.

Kome je namenjen tretman Vertica aparatom?

Tretman Vertica uređajem za erektilnu disfunkciju namenjen je muškarcima koji imaju problem sa postizanjem ili održavanjem erekcije.

Tretman je idealan za muškarce koji žele da poboljšaju kvalitet erekcije bez lekova neinvazivnom metodom.

Idealan je za sobe koje nisu u mogućnosti da koriste lekove za erektilnu disfunkciju ili ne žele da ih koriste zbog mogućih neželjenih efekata.

Pogodan je za muškarce koji žele diskretan tretman bez prisustva terapeuta tokom izvođenja postupka. Tretman se može primenjivati bez obzira na starosnu dob i daje odlične rezultate kod starijih, ali i kod mladih muškaraca.

Kako izgleda terapijski postupak?

Terapijski postupak je potpuno bezbolan, pacijent može osetiti samo blago zagrevanje bez ikakvih neprijatnih senzacija. Svaka terapija traje između 15-20 minuta, a pacijent može rukovati uređajem samostalno uz maksimalnu diskreciju i privatnost.

Terapeut će se postarati da Vam detaljno objasni kako da upravljate uređajem i podesite potrebne parametre. Terapijski postupak se sprovodi kroz sledeće korake:

Glavni benefiti terapije Vertica aparatom

Ova revolucionarna terapijska metoda poboljšavajući mehanizam nastajanja erekcije, produžava njeno trajanje i osigurava čvrstoću.

Čitav postupak je potpuno bezbedan, nema neželjenih efekata, a sam uređaj je klinički testiran. Terapija je potpuno bezbolna, bez invazivnih hirurških procedura i perioda oporavka.

Omogućava dugoročne efekte i poboljšanje erekcije, bez stvaranja zavisnosti ili potrebe za primenom pre svakog seksualnog odnosa.Tretman Vertica ima izuzetno visoku stopu uspešnosti, preko 85%.

Oslobodite se problema sa potencijom uz klinički proverenu, bezbednu i bezbolnu metodu koja dugoročno vraća potenciju i produžava njeno trajanje.