URONOVA CENTAR

Lider na Balkanu u lečenju erektilne disfunkcije

Mi verujemo, i iskustvo sa preko 1000 pacijenata nam je potvrdilo da se kod 8 od 10 pacijenata problem sa erekcijom može rešiti prirodnim putem, bez lekova, operacije i drugih invazivnih rešenja. Osim erektilne disfunkcije uspešno lečimo i druge dijagnoze koje dovode do impotencije kod muškaraca, kao što su CPPS, Pejroni ili HFS sindrom.

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

team member

Uronova

BEZBOLNI TRETMANI

uspešnost 92%

U lečenju koristimo inovativne neinvazivne aparate koji predstavljaju zlatni standard urologije u USA i EU.

LiSWT aparat

Akustični talasi visoke gustine energije regenerišu krvne sudove penisa i stvaraju uslove za postizanje kvalitetne, čvrste i dugotrajne erekcije.

liswt

RF medicinski aparat

Radiofrekventni talasi zagrevaju kavernozno telo i stimulišu lučenje kolagena koje omogućava jačanje strukture i jači protok kroz erektilno telo.

liswt

Magnet Salus talent

Magnetna indukcija ima terapeutsko dejstvo zahvaljujući dubinskoj moći prodiranja u tkivo, smanjuje mogući bol, jača libido i omogućava postizanje i održavanje erekcije.

liswt

LiSWT PROTOKOL
ŠVAJCARSKA TEHNOLOGIJA

LiSWT protokol je odobren od Evropske Asocijacije urologa 2023-e godine, zbog njegove uspešnosti u procesu lečenja erektilne disfunckije od 90%.

Sprovodi se uz pomoć Švajcarskog aparata poznatog proizvođača STORZ Medical, koji proizvodi akustične talase velike gustine, i time podstiče proces regeneracije i oporavka tkiva i krvnih sudova.

Pacijent u toku procedure, udobno leži na krevetu u anatomskom položaju na leđima, i za vreme terapije ne oseća nikakve bolove. Procedura je apsolutno bezbedna, nema neželjenih efekata niti nuspojava kao pri korišćenju lekova, erektilnih pumpi i sličnih alternativnih tretmana.

Ovim protokolom se postiže bolja vaskularizacija odnosno prokrvljenost penisa i samim tim se stvaraju uslovi postizanja kvalitetne, čvrste i dugotrajne erekcije.

ZAKAŽITE PREGLED

Zakažite pregled i konsultaciju kod urologa dr Milana Višekrune na telefon 062 616 804.

Celokupan program lečenja se sastoji od 6 bezbolnih 20-tominutnih terapijskih procedura koje se izvode jednom do tri puta nedeljno u zavisnosti od rezultata urološkog pregleda.

Cena svake terapijske procedure je 25.200 RSD

Započnite lečenje sa prvom terapijom, a mi vam obećavamo da ćete nakon prve nastaviti sa celokupnim programom lečenja.

Cena pregleda je 6.000 rsd, sa ultrazvukom 8.000 rsd.

Jaka i čvrsta erekcija
je danas moguća i kod
populacije od 87 godina

Nova metoda lečenja impotencije LiSWT je razvijena od strane onog dela medicine koji se zaista bavi naukom u humanom smislu, istraživanjem i pronalaženjem tehnologije koja će pomoći pacijentu da pobedi impotenciju na potpuno bezbedan i neinvazivan način. Uspešno se primenjuje u lečenju erektilne disfunkcije širom sveta od 2019. godine.

Za razliku od lekova za potenciju, LiSWT metoda pruža dugoročno rešenje i omogućava vraćanje normalne, spontane erekcije na potpuno prirodan način. Svedok sam da je već 800 muškaraca uspešno izlečilo erektilnu disfunkciju u našoj klinici LiSWT metodom.

Naša statistika pokazuje da je čak 800 muškaraca uspešno izlečilo impotenciju uz pomoć LiSWT metode, a najstariji pacijent je imao čak 87 godina.