Innovative FSWT Technology

Nenad Nešić

Direktor – dipl. Strukovni fizioterapeut

Naš stručni tim predvodi direktor centra dipl. Strukovni fizioterapeut Nenad Nešić, sa višegodišnjim iskustvom u zemlji i inostranstvu. Direktor Nešić, sa iskustvom od preko 25 godina rada u struci i preko 1000 zadovoljnih pacijenata, maksimalno je posvećen svakom pacijentu u cilju da njegov problem uspešno reši.

Innovative FSWT Technology

Dr Milan Višekruna

Urolog Specijalista

Specijalista urolog 30 godina iskustva u lečenju svih uroloških stanja a 25 god. Iskustva u lečenju pacijenata sa ED, M Peyroni i CPPS. U centru uronova u predhodne dve godine uspešno primenjuje LiSWT u terapiji ED, M Peyroni i CPPS kod preko 200 pacijenata sa visokim stepenom uspešnosti koji prelazi 80%.

Innovative FSWT Technology

Nemanja Marjanović

Generalni menadžer – dipl. Strukovni fizioterapeut

LiSWT ekspert Nemanja je nakon završetka srednje medicinske (smer Fizioterapeut) i Visoke medicinske škole ( smer strukovni Fizioterapeut) svoje 15 godišnje znanje i usavršavanje sticao kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Zaposlen u Uronovi, od njenog osnivanja na poslovima Generalnog menadzera.

Innovative FSWT Technology

Uroš Milivojević

Uroš je nakon završetka srednje medicinske i Visoke medicinske škole zaposlen u Uronovi. Radi u okviru LiSWT odeljenja Urologije.

Innovative FSWT Technology

Filip Radulović

Filip je nakon završetka srednje medicinske i Visoke medicinske škole zaposlen u Uronovi. Radi u okviru LiSWT odeljenja Urologije.