MEDIKAMENTI NISU REŠENJE, REŠITE UZROK, A NE POSLEDICE

Medikamenti deluju tako što proširuju krvne sudove i izazivaju ubrzan rad srca. Na taj način se izaziva erekcija na neprirodan način, a vaš problem ostaje i dalje prisutan čim dejstvo prođe.

Rezistencija vremenom dovodi do potrebe za uzimanjem sve veće doze kako bi se postigao željeni efekat, što može biti izuzetno opasno. Nus pojave konzumiranja mogu biti teška i potencijalno fatalna stanja poput moždanog i srčanog udara.

Iz tog razloga je bitno lečiti sam uzrok problema, kako bi se ponovno uspostavila erektilna funkcija. Glavni uzrok erektilne disfunkcije jeste odumiranje krvnih sudova penisa usled različitih oboljenja, dugogodišnjeg pušenja, ulaska u rane 50-e godine.

PRIRODNA METODA

Uronova Centar sprovodi lečenje erektilne disfunkcije inovativnom tehnologijom FSW, bez medikamenata i operacije, koja će trajno rešiti vaš problem.

KAKO FUNKCIONIŠE
I KOLIKO TRAJE TERAPIJA

Procedura podrazumeva aplikaciju fokusnih talasa male snage na penis, prepone i koren penisa, čime se stvara proces angiogeneze (stvaranje novih krvnih sudova) kao i obnova mreže sitnih krvnih sudova i glatkih mišića od kojih je građeno erektilno telo u penisu.

Tretman se sastoji od 6 potpuno bezbolnih 20-to minutnih terapija.

Najveći broj pacijenata oseti promene već u prvoj nedelji nakon započetog tretmana.

Minuta traje terapija
Terapija rešava problem
% bezbolna terapija
bg shape 3

FSW PROTOKOL
ŠVAJCARSKA TEHNOLOGIJA

FSW protokol je odobren od Evropske Asocijacije urologa 2023-e godine, zbog njegove uspešnosti u procesu lečenja erektilne disfunckije od 90%.

Sprovodi se uz pomoć Švajcarskog aparata poznatog proizvođača STORZ Medical, koji proizvodi akustične talase velike gustine, i time podstiče proces regeneracije i oporavka tkiva i krvnih sudova.

Pacijent u toku procedure, udobno leži na krevetu u anatomskom položaju na leđima, i za vreme terapije ne oseća nikakve bolove. Procedura je apsolutno bezbedna, nema neželjenih efekata niti nuspojava kao pri korišćenju lekova, erektilnih pumpi i sličnih alternativnih tretmana.

Ovim protokolom se postiže bolja vaskularizacija odnosno prokrvljenost penisa i samim tim se stvaraju uslovi postizanja kvalitetne, čvrste i dugotrajne erekcije.

VRATITE ČVRSTU I DUGOTRAJNU EREKCIJU

VRATITE EREKCIJU
KROZ 3 NEDELJE

Terapije se rade dva puta nedeljno i kompletan tretman se završava u periodu od 3 nedelje.

Petak, nedelja

6 bezbolnih 20-to minutnih terapija

Pregled urologa

Obezbeđen parking

Cena 1350 eura

Klijentima iz inostranstva pružamo kompletnu podršku u transferu sa aerodroma, pronalasku apartmana, kao i organizovanje tura u obilaženju Beograda.

VRATITE EREKCIJU
KROZ 2 NEDELJE

Terapije se rade tri puta nedeljno i kompletan tretman se završava u periodu od 2 nedelje.

Ponedeljak, četvrtak, petak

6 bezbolnih 20-to minutnih terapija

Pregled urologa

Obezbeđen parking

Cena 1350 eura

Klijentima iz inostranstva pružamo kompletnu podršku u transferu sa aerodroma, pronalasku apartmana, kao i organizovanje tura u obilaženju Beograda.